vrijdag 11 juni 2010

Oudergesprekken en Taakspel

Deze week hadden we onder meer bezoek van een meneer die naar Taakspel kwam kijken en ook de oudergesprekken zijn deze week geweest. En ja, wellicht viel het al op. De look van de weblog hebben we wat aangepast en vrolijker gemaakt.

Maar dinsdag was het eerst de beurt aan het Woord van de Week. We gaan nog steeds door met woorden onder water zoeken en we worden steeds creatiever. Ook deze week hebben we weer negen woorden gevonden bij het 'woord' onder/aan water. Je ziet ze hiernaast weer staan.

Diezelfde dinsdag hoefden we niet te koken, want het AMW koken had heerlijke pizza's voor ons gemaakt. Daarom hebben we een lekkere verse fruitsalade gemaakt en door Griekse yoghurt geroerd. Een erg lekker toetje dus!

Woensdag was er een observatie in de klas door de meneer van het Taakspel dat we in de klas op woensdag spelen in combinatie met de schrijf- en leesles. We scoorden weer genoeg punten om de beloning te krijgen.

Donderdag waren de oudergesprekken en kreeg iedereen in de groep te horen waar ze al weken op zaten te wachten, de groepsindeling voor volgend schooljaar. Leerlingen uit deze groep gaan uit elkaar naar de groepen 4B, Tuin/Klus en Horeca.

Eindelijk is het dan zover, vanaf vanmiddag gaan we punten scoren en vanaf maandag tellen, want het WK voetbal begint vanmiddag. Wij hebben allemaal onze pools ingevuld en zijn benieuwd naar wie er volgende week bovenaan staat. We houden iedereen op de hoogte.

Groeten uit groep 4b

Geen opmerkingen: