dinsdag 29 juni 2010

Einde schooljaar 2009-2010

Het zit er op, over en uit, we zijn klaar. Jammer maar helaas, schooljaar 2009-2010 is afgelopen.
Het is een ontzettend gezellig en leerzaam jaar geweest, maar dat kan iedereen hier op deze weblog terug lezen natuurlijk. Leuk om zo eens het jaar door te lezen en te zien wat we allemaal dit hele jaar hebben gedaan.

Hiernaast ook een overzicht en wel van alle woorden van de week die we dit schooljaar hebben verzameld. 35 woorden van de week, in totaal dus 350 woorden! Dat zijn er nogal wat als je ze zo allemaal bekijkt, klik er maar eens op.

Het laatste Woord van de Week staat er natuurlijk ook op, helemaal rechtsonder zie je het woord Zomervakantie staan. Hierbij hebben we de laatste negen woorden verzonnen van dit jaar. En het was natuurlijk een mooi woord om mee af te sluiten.

Wat ook afgelopen was deze week, was de WK-poule. Marleen bleek de beste voetbalkenner van de klas te zijn. Hiernaast kun je de stand nog eens helemaal zien. Onderling hebben we ook nog jongens tegen de meiden gespeeld, gemiddeld wonnen de jongens dit onderdeel.

Met de klas hebben we dit schooljaar gezellig en lekker afgesloten in de pizzeria. Bij de zaak van de oom van Merve, Restaurant Olé hebben we heerlijk gegeten. We kregen allemaal een hele pizza, onbeperkt drinken en nog een heerlijk Turks toetje achteraf. Een geslaagde jaarafsluiter dus!

Op woensdag hebben we de klas opgedeeld, een deel ging schoonmaken en een ander deel moest de verloren weddenschap met de administratiegroep uitvoeren, koken. Dat hebben we geweldig gedaan, een lekkere salade met penne, pesto, rucola en meer was het resultaat.

Ook heeft een deel van de klas op woensdag, Nathaniël, Roya, Martijn, Antonio, Marleen en Carldreck meegeholpen aan de nieuwe graffiti van de school die ze onder leiding van Jelle zetten. Zij mochten een gezicht tekenen en die vervolgens inkleuren met graffiti op de muur van de school.

Op de allerlaatste dag, donderdag, hebben we nog gezellig met elkaar afgesloten in de klas. Eerst een kort voetbaltoernooi dat Jordy van de gym organiseerde en daarna in de klas lekker vlaai eten. Niet verkeerd dus. Ook het middageten was lekker, alles moest op dus konden we lekker eten.

Nu is het dan echt zover gekomen dat er een einde aan dit schooljaar 2009/2010 is gekomen. We wensen alle leerlingen, ouders en iedereen die de weblog leest een enorm fijne vakantie toe. Alle leerlingen wensen we volgend jaar alvast veel succes in het nieuwe schooljaar.

FIJNE VAKANTIE!

Groetjes uit groep 4b.

Geen opmerkingen: