vrijdag 18 juni 2010

EINDFEEST VSO HERENWAARD 2010

Nog een paar uur en dan is het zo ver, het eindfeest van de VSO Herenwaard 2010 met het thema Onder Water gaat van start. Uiteraard is iedereen welkom en zien we zoveel mogelijk leerlingen en hun familie verschijnen. Er is van alles te doen, zoals een massage, kijkdozen maken, bingo, lekker eten en drinken, vissen vangen en nog veel meer.

Deze week waren we vanzelfsprekend dus ook bezig met de voorbereidingen van het eindfeest. We gaan er met z'n allen een gezellig feest van maken.

Buiten deze voorbereidingen hebben we ook gewoon aandacht gehad voor het Woord van de Week dat deze week alles met het WK te maken had. WK voetbal was het woord van de week en hiernaast kun je zien wat er allemaal bij verzonnen is.


En ook deze week zijn de voorspellingen bij onze WK poule van start gegaan.
Iedereen is volop punten aan het scoren en we houden alles iedere dag bij. Een hoop gereken dus. Al dat rekenen levert de volgende tussenstand op, je kunt het hiernaast zien door er op te klikken. Carldreck voert na één week de lijst aan en staat bovenaan met 33 punten. Bij de meiden doen vooral juf Judith en Marleen het erg goed. Gemiddeld staan de jongens wel iets hoger dan de meiden, maar we zitten nog niet eens op de helft!

Vandaag gaan de leerlingen in ieder geval om 13:00 uur naar huis en zien we ze om 17:00 uur hopelijk allemaal weer terug op school!

Tot vanavond,

Groep 4b.

Geen opmerkingen: