vrijdag 25 juni 2010

Op naar de laatste week!

Jaja, het jaar is erg snel gegaan. We gaan al op naar de laatste week! Iedereen in de groep kijkt enorm uit naar die heerlijke zomervakantie, je kunt hier bijvoorbeeld zien waar de leerlingen die op vrijdag in de klas zijn naar toe gaan op vakantie. De leerlingen verspreiden zich over heel Europa. Als je op de foto klikt wordt deze vergroot en kun je het goed zien.

In die laatste twee weken hadden we nog een lekker stukje eetgeld over. Zeker lekker, want deze week profiteerde de klas er al van door een broodje haring, een slush puppy en een Turkse pizza te eten. En volgende week gaan we zelfs uit eten met de klas. Op dinsdag gaan we naar het restaurant Ole om pizza te eten. Mooie kleding aan dus deze laatste dag met z'n allen.

Bijna vergeten we dat er ook nog gewoon een Woord van de Week was deze week en omdat het op 21 juni officieel zomer is geworden hebben we het Woord van de Week Zomer gemaakt. De bedoeling was wel om wat lastigere woorden te bedenken en dat is zo te zien hiernaast behoorlijk gelukt.

En omdat het WK nog steeds bezig is, zijn we in de klas nog steeds met de poule bezig. Deze nadert al bijna z'n einde en zijn er nog maar een paar kanshebbers om de titel Beste voetbalkenner van de klas te krijgen. Marleen heeft er de beste papieren voor, want die voert de lijst aan. Alleen vandaag nog zijn de laatste vier wedstrijden en dan weten we maandag wie de poule van 4b heeft gewonnen! Om de hele tussenstand te kunnen zien moet je op de foto hier boven klikken.

Groetjes uit groep 4b.

Geen opmerkingen: