vrijdag 5 maart 2010

Op naar de lente!

De voorjaarsvakantie is achter de rug, nu op naar de lente. Ook het thema lichaam en bewegen is voorbij, we zijn deze week gestart met het thema milieu.

En in dat thema hebben voor het woord recycling gekozen als Woord van de Week. In de klas hebben we er filmpjes en reclames over gekeken. De woorden die we konden bedenken hebben allen te maken met recycling, je kunt ze hiernaast zien.

Dezelfde dinsdag hebben Martijn, Jeffrey en Giovanca samen met juf Ayfer heerlijke Turkse ovenschotel met aardappel gemaakt.
Om maar in het eten en drinken te blijven, woensdag aten we soep die door de AMW gemaakt was, donderdag hadden we ei op brood en vrijdag aten we gebakken broodjes en dronken we verse muntthee.

Donderdag leek het echt lente te gaan worden, de zoon scheen volop. En wel zo volop dat we het zonnescherm naar beneden wilden doen. Alleen waren de takken buiten zover gegroeid dat de het scherm niet meer naar beneden kon en dus hebben Martijn en Jeffrey er voor gezorgd dat er gesnoeid werd.

Voor vrijwel iedereen is er met ingang van deze week de nieuwe stageperiode ingegaan, nieuwe of andere stageplekken, dus erg spannende allemaal. We gaan het volgen de komende tijd.

Groetjes uit groep 4b.

Geen opmerkingen: