vrijdag 19 maart 2010

Atletiek & Watch that Sound

In tegenstelling tot vorige week deze keer wel een volle en drukke week. We hebben aan atletiek gedaan en zijn met de klas naar Watch That Sound geweest. Wat dat is lees je hieronder.

Uiteraard hebben we ook dinsdag weer het Woord van de Week gedaan. Vorige week een smerige, deze week een mooie, namelijk het woord Natuur. Welke mooie woorden we hebben geleerd en leren schrijven kun je zien door op het plaatje te klikken.

Dinsdag hebben we met de klas weer heerlijk gekookt, een ovenschotel met aardappel en verschillende groentes gemaakt door Marleen, Muhammed en juf Ayfer.

Donderdag hebben we met de groep aan atletiek gedaan. Eerder hadden we met Special Heroes al voetbal en judo gedaan. Nu was het de beurt aan atletiek. Henk is de man die het leert. We hebben dit keer werpen geleerd, met een bal, maar ook met een ring, discus en zelfs een echte kogel. Op de foto kun je het allemaal zien.
Ook zijn we donderdag naar de markt gegaan om wat vers fruit en blauwe druifjes te kopen om de klas wat op te vrolijken met de lente in aantocht.

Vrijdag ging de stage niet door en dus konden we met de hele klas naar Watch That Sound in de stad. Hier hebben we met instrumenten een filmpje voorzien van geluid en effecten. Heel leuk om te doen, we hopen dat we volgende week het resultaat kunnen laten zien, dit moet nog gemixt worden.

Groetjes uit groep 4b.

Geen opmerkingen: