vrijdag 26 maart 2010

Lente!

Deze week was het eindelijk zover, het is lente! En dat was wel te merken, het was gelijk lekker weer deze week. Deze week hebben we ook de nieuwe schoolkrant gekregen, het schoolmagazine gemaakt door de eindgroep administratie ziet er weer mooi uit.
Ook in de klas is het zoals je ziet lente aan het worden.

Ook het Woord van de Week heeft zich aangepast. Het past zelfs in het thema milieu als je de woorden ziet. Natuurlijk is het woord van de week Lente. Klik maar op de foto zodat je zien kunt welke woorden we vonden.

Diezelfde dinsdag hebben Carldreck, Nathaniƫl, Martijn en juf Ayfer hard gewerkt om voor de hele groep pannenkoeken te maken. Het was een behoorlijke klus, maar het is ze wel gelukt. Wat waren ze lekker zeg!

Op donderdag was er weer een nieuwe atletiekles bij de gym. Dit keer hebben we aan hoogspringen gedaan.

Vrijdag hebben we de week weer afgesloten, we hebben weer veel gedaan deze week. Alle stages lopen erg goed, in de klas wordt veel gewerkt en geleerd. We zijn wel toe aan een lang weekend, maar daar moeten we nog een weekje op wachten.
Volgende week is het namelijk Pasen en hebben we een Paasbrunch met de klas. Aanstaande vrijdag is het Goede Vrijdag en dan zijn we lekker vrij tot aan dinsdag.

Groetjes uit groep 4b.

Geen opmerkingen: