vrijdag 6 november 2009

Weekje ongezond!

Ongezond? Jaja, deze week was in het thema ongezond. Gelukkig niet echt heel ongezond, maar het was onder meer het Woord van de Week.

Het Woord van de Week was deze week dus 'ongezond'. En zoals je hiernaast kunt zien hebben we weer 9 woorden kunnen bedenken die hier bij passen.
Vrijdag hebben we er zelf 3 gekozen om te leren schrijven (signaallezen). Een voorbeeld van zo'n schrijfblad zie je hier ook staan.

Donderdag was de 2e clinic judo. Vorige week blufte de meester dat hij het ook wel zou kunnen en Martijn hield de meester aan de afspraak. Zo kwam het dus dat de meester op de judomat stond. Wat een zware en vermoeiende sport zeg, wel heel gaaf!

Dat we op school veel met het digibord werken weten we natuurlijk, maar we kunnen er nog veel meer zoals je kunt zien. We hebben donderdagmiddag een half uurtje kunnen dammen. Ook hebben we al vier op een rij gespeeld en ook boter, kaas en eieren.

Vrijdag hebben we de CD van "Hoe overleef ik..." afgeluisterd en zo is er na 5 weken een einde gekomen aan dit boek. Omdat we het allemaal zo'n gaaf boek vonden hebben we besloten de film te bekijken die hiervan gemaakt is. Dit doen we waarschijnlijk volgende week.

En omdat we deze week toch in het 'ongezonde' hebben gewerkt, hadden we op vrijdag natuurlijk wel pannenkoeken verdiend! Gelukkig stond er wel een mandarijn tegenover :-D

Nu weer lekker weekend en op naar volgende week!

Groetjes uit groep 4b.
.

Geen opmerkingen: