vrijdag 13 november 2009

Vervelend begin, maar een leuke week

Deze week begon niet als gepland. Een onaangename verrassing voor de groep was het namelijk toen bleek dat we afgelopen weekend ongewenst bezoek hadden gehad. Veel van de spullen uit de groep waren gestolen.

Na deze tegenslag zijn we de week begonnen, zonder gebruik van ons digitaal schoolbord dus. Dinsdag stond wel gewoon het Woord van de Week op het programma en met het thema 'lichaam en bewegen' was het woord "sporten" snel gevonden. Op de foto kun je uiteraard weer zien wat we bedacht hebben.

Woensdag waren de leerlingen vrij, want er was studiedag op de Herenwaard. Lekker een dag chillen thuis dus!

Donderdag zijn we met de groep naar De Kooi geweest voor een les over paddenstoelen. De les was interessant en we hebben een pot met paddenstoelen mee naar school gekregen om in de klas te laten groeien.
Toen we toch bij De Kooi waren, hebben we gelijk de dieren bezocht en op de foto gezet. Zo ook dit varken hiernaast, leuk he!

Omdat we de afgelopen weken de luister-cd's van "Hoe overleef ik..." hebben geluisterd, zouden we deze week de film kijken. Dat hebben we dus ook gedaan en het was een erg leuke film!

Nu weekend en op naar volgende week,

Groetjes uit 4b

Geen opmerkingen: