vrijdag 30 oktober 2009

Eigen digibord en judolessen

Na een heerlijke herfstvakantie zijn we weer begonnen in een heel volle week, hieronder lees je wat er allemaal gebeurde.

Maandagmiddag werd er al een begin aan gemaakt en dinsdagochtend mochten we er niet voor in de klas komen. Ze waren ons eigen vaste digibord in de klas aan het ophangen. En het was het wachten waard, het ziet er heel mooi uit en we hebben er de hele week al veel mee gewerkt.

Zo hebben we woensdag het Woord van de Week gemaakt, je ziet het uiteraard hiernaast. Dit keer was het woord "gezond" het woord in verband met het nieuwe thema. De komende weken zal hier dus aandacht aan worden besteed.

Donderdag stond er weer iets nieuws op het programma, want na de clinic van de voetbal, staan er de komende 6 weken judolessen op het programma. Via Special Heroes verzorgd door een ├ęchte judomeester. De hele klas was heel enthousiast en iedereen deed ontzettend goed mee.

Vrijdag hebben we rustig werkend de week afgesloten en vanavond verwachten we iedereen ook wel op de disco van de school met als thema Halloween!

Groetjes uit 4b!
.

Geen opmerkingen: