vrijdag 1 april 2011

1 april!

Hoewel het 1 april is, is alles wat we vandaag in we weblog zetten natuurlijk wel echt gebeurd deze week :D

Het was voor de leerlingen een lekker weekje, na een dagje werken waren ze alweer vrij. Het Woord van de Week verplaatste daarom naar de woensdag zoals je hieronder kunt lezen.

woord van de week
beroepen in het winkelcentrum
Het thema van deze periode is zoals je al weet beroepen. We hebben deze eens dichter in de buurt bekeken en hebben negen beroepen gezocht uit het winkelcentrum Keizerswaard.
Dit was dan het nieuwe Woord van de Week. Kijk maar welke negen beroepen we vonden.

Ook hebben we deze week weer gewerkt aan de Learning Circle, we hebben antwoorden van andere groepen gelezen en we hebben zelf de tweede vraag beantwoord, die van de Louis Brailleschool uit Paramaribo. De vraag ging over de regen. Je kunt de vragen en antwoorden op de site van onze Learning Circle hier lezen.

Voor op het digibord hebben we een leuke site gevonden om te puzzelen. Je kunt zelf een foto uploaden en er een legpuzzel van maken. Deze kunnen we dan op het digibord maken. Wil je het thuis ook proberen op je computer, dan kun je dat doen door op deze link te klikken.

Vrijdag was het dan 1 april. De leerlingen zaten uiteraard vol goede grappen, iedereen werd eens flink voor de gek gehouden.

Tot volgende week!

Groetjes van en uit 4b.

Geen opmerkingen: