vrijdag 11 februari 2011

Naar de Buffel en eten bij HAS

In deze week hebben we een hoop groente besproken en zijn we naar de stad gegaan voor een museumles met ineens een verrassing...

In deze week waarin we nog steeds bezig zijn met het thema 'gezonde voeding' kozen we dinsdag bij het Woord van de Week voor de groente.
Op de foto zie je welke lekkere groente we bij elkaar hebben gevonden. En vrijwel iedereen lust ook nog eens alle groentes, zelfs de witlof en de spruiten!

Donderdag stond er een les in het museum op het programma. Met de tram naar het Maritiem Museum gegaan en daar kregen we een les in het schip dat buiten ligt, De Buffel. Een boot van meer bijna 150 jaar oud!
Na de les Dwaalsp
oor hadden we wel trek gekregen en had Aysegul het idee om in de stad bij HAS op de Kruiskade te gaan eten. Haar vader ontving ons hartelijk en de kapsalon, Turkse pizza en falafel gingen er goed in. Niet helemaal in het thema, maar wel lekker voor een keer...

Vrijdag hebben we naast lezen en rekenen ook versieringen gemaakt voor de disco en een diner. Vanavond is het namelijk discoavond.
Het thema is dit keer carnavalentijn, een kruising tussen carnaval en valentijn.

Groetjes uit 4b.

Geen opmerkingen: