vrijdag 25 februari 2011

Certificering & Voorjaarsvakantie!

Zo, de laatste week voor de vakantie is achter de rug. We hebben vakantie tot en met 6 maart. Deze week hebben we ook 2 thema's afgerond.

Zo was het thema Gezonde Voeding deze week ook voor het laatst in het Woord van de Week aanwezig. We kozen voor verschillende soorten Fruit, bekende en onbekendere.
Als je op de foto hiernaast klikt kun je ze alle negen goed zien.

Ook het thema reizen hebben we afgerond. Terug lezend op de weblog kun je zien dat we er veel aandacht aan hebben besteed. Zo hebben we verschillende landen nader bekeken, culturen in de wereld behandeld en hebben we extra aandacht besteed aan Suriname. Dit gaat de komende periode door met lessen over natuur, weer en klimaat.

Het nieuwe thema dat na de vakantie gaat starten is voor de middenbouw en dus ook voor onze groep beroepen. Daar gaan we dus extra aandacht aan besteden.

Woensdag werden er vele certificaten uitgereikt aan veel leerlingen van de VSO Herenwaard die een groepsstage hebben gelopen afgelopen periode.
In groep 4b waren ook veel leerlingen die een certificaat mochten ondertekenen!
In de nieuwsbrief van de school lees je er meer over.

In de maand maart staat ook de stage informatie avond op het programma. Dit is een zeer waardevolle avond die u dus zeker vast in uw agenda kunt zetten. Het gaat om donderdag 24 maart.

En dus nu lekker vakantie vieren! Tot over een week!

Groetjes uit groep 4b

Geen opmerkingen: