vrijdag 29 januari 2010

Een kijkje in je lichaam...

Dat was een lekkere week. Voor de leerlingen zeker, want die hadden afgelopen week een pauze in de week, woensdag waren ze namelijk vrij. De dag ervoor waren de oudergesprekken, alle ouders zijn weer op de hoogte van wat er geleerd wordt op school.

In het thema Lichaam en Bewegen was het deze week de beurt aan de dingen die je niet zomaar kunt zien, namelijk wat er ín je lichaam zit. Met behulp van een extra assistente die de moeite nam om de ingewanden te showen, je ziet haar op de foto, kwamen we onder andere op de woorden die je hiernaast in het bekende woordweb ziet staan.
De assistente was in het begin wel een beetje eng in de groep, maar we waren er snel aan gewend en we hebben besloten dat ze nog even mag blijven.

Donderdag en vrijdag waren eigenlijk gewoon twee dagen die voorbij leken te vliegen. Het was een lekkere week op deze manier. De Taakspel-beloning die we deze week verdiend hadden (een half uur extra naar buiten) viel door het weer een beetje in het water, waardoor we een aflevering van De Zevensprong (een serie van vroeger) hebben gekeken.

Groetjes uit groep 4b.

Geen opmerkingen: