vrijdag 17 juni 2011

Het einde is in zicht……

Onze week begon op dinsdag omdat we een lekker lang weekend hebben gehad, zonder meester Tom, hij moest bijkomen. Meester Tom heeft samen met meester Erik en een hoop andere mensen meegedaan aan de Roparun .


Maandag middag kwam hun team vanuit Parijs weer aan in Rotterdam….Wat een prestatie!Wij zijn onze week dus begonnen met het woord van de week, dit keer was het woord Hollywood.
Hieronder kun je zien welke woordjes we erbij verzonnen, zelfs woorden in het engels!

Woensdagmiddag was er een barbecue voor de schoolverlaters, omdat ook onze Noël afscheid nam was hij hier ook aanwezig. Deze avond werd gezellig afgesloten met een woordje van de leerkrachten, een certificaat en een aardigheidje. Het was gezellig druk met familie, vrienden en klasgenootjes van de schoolverlaters.


Op donderdag hebben we op het digiboard onze klassenfoto omgetoverd in een foto met allemaal sterren erop, niemand is meer te herkennen.


Vrijdag hebben we lekker geknutseld voor het eindfeest en zijn we bij de tuin-klus groep op visite geweest, meester Wim trakteerde ons op taart.


Volgende week zullen we nog hard gaan werken om onze klas te laten glinsteren zodat we jullie a.s vrijdag 24 juli op ons eindfeest in stijl kunnen ontvangen.


Tot dan!


Groetjes uit groep 4b

Geen opmerkingen: