vrijdag 4 december 2009

Sinterklaas in groep 4b

Het was deze week de week van Sinterklaas, een gezellige en drukke week.

Eerst moesten de laatste cadeautjes nog voor elkaar gekocht worden. Het leuke was dat nog steeds niemand wist wie zijn lootje getrokken had. Knap dat iedereen het geheim kon houden hoor. Zelfs na het uitpakken op vrijdag wist niemand het nog van elkaar.

Dinsdag was het natuurlijk de dag voor het Woord van de Week. Deze week uiteraard in het teken van Sinterklaas en in het thema voeding. Zoals je kunt zien op de foto hebben we een heleboel soorten snoepgoed genoemd die bij het feest van Sinterklaas horen.

Donderdag hadden we de laatste judoles. We hebben afscheid genomen van Aad de judotrainer en we kregen een certificaat omdat we 6 weken hadden deelgenomen aan de clinic van Special Heroes.

Vrijdag was het dan eindelijk de dag van Sinterklaas. Door middel van een Sinterklaasspel en met behulp van een dobbelsteen konden we cadeautjes pakken, afpakken, terugleggen en natuurlijk uitpakken. Ruim een uur zijn we bezig geweest voordat iedereen zijn cadeautje had. Gelukkig was iedereen erg blij en kon dus iedereen eindelijk zeggen wie hij getrokken had.

's Middags toen we de spannende film Monster House aan het kijken waren, kwamen er ineens een stuk of zeven Zwarte Pieten binnen. Een paar daarvan kun je hier op de foto zien. Één van de Pieten kwam ons wel bekend voor ;-)

Groetjes van Sint en Piet.

Geen opmerkingen: