vrijdag 11 september 2009

Hoe overleef ik... & Carcassonne Junior

Weer een week voorbij, de weken in 4b lijken wel te vliegen. Deze week hebben we wederom keihard gewerkt. Zowel in onze werkboekjes als in het AMW en op de stages. Gelukkig is er ook tijd voor ontspanning.

Dinsdag tijdens de kookles hebben we, zoals je op de foto kunt zien, hebben we stokbrood met kaas, ui, ananas en sommigen met kip gegeten. Heerlijk uit de oven en met een kom groentesoep erbij. Erg lekker hoor! Dat hebben Carldreck en Nathaniƫl goed gemaakt met de juf.

We hebben ook een nieuw spel gekocht voor de klas, Carcassonne Junior. Een spelletje waarbij je kaartjes met weggetjes op de juiste manier neer moet leggen om je eigen poppetjes te helpen en de tegenstander dwars te zitten. Goed nadenken dus! Antonio won de eerste potjes, maar gelukkig kunnen we het allemaal goed. Op de foto zie je hoe het spel eruit ziet als het afgelopen is.

Vrijdag hebben voor de leesles een luisterboek gebruikt. Zo kunnen we met z'n allen tegelijk het leuke boek "Hoe overleef ik mijn eerste zoen" 'lezen'. Misschien ken je het boek wel, het is in ieder geval erg grappig om te luisteren.

Voor iedereen in ieder geval een fijn weekend, groetjes uit groep 4b.
.

Geen opmerkingen: