vrijdag 28 augustus 2009

Eerste schoolweek

De eerste schoolweek is al weer achter de rug. We hebben kennis gemaakt met de klas en met elkaar. Even weer wennen aan hoe het ook al weer ging en ook allemaal een nieuwe meester en/of juf voor de groep.

Vanaf dit schooljaar hangt in iedere klas een weekplanner, in groep 4b hangen we daar iedere ochtend onder andere het weer voor die dag in, er staat wie er die dag in de groep staan, wie er stage hebben en dat soort dingen meer. Erg handig dus. Je ziet het op de foto.

Op de andere foto zie je een stuk van de klas met aan de muur een kennismakingsopdracht. Iedereen heeft een vel papier gevuld met allerlei plaatjes die voor zijn of haar leven interessant zijn.

Deze week hebben we al wel gekookt, juf Judith maakte samen met Giovanca en Roya heerlijke macaroni. Verder heeft iedereen al een keer een van de taken die we moeten doen in de klas volbracht, je kunt dus wel zien dat we al aardig gewend zijn!

Vanaf volgende week starten we echt helemaal volgens rooster, inclusief stage lopen, arbeidsmatig werken en alles wat er normaal gesproken in een jaar gebeurd.

Groetjes uit groep 4b.
.

woensdag 19 augustus 2009

24 augustus, start schooljaar 2009/2010

Nog heel even en dan begint het nieuwe schooljaar.

Op maandag 24 augustus 09:00 uur beginnen de lessen weer voor iedereen en kunnen we er allemaal een gezellig en leerzaam nieuw schooljaar van maken.
De groepsbezetting voor groep 4b is als volgt:


Maandag t/m woensdag: Tom en Judith
Donderdag: Tom en Astrid
Vrijdag: Tom
De weblog zal iedere vrijdag (indien mogelijk) een update hebben, zodat iedereen ook thuis kan zien wat er in de groep is gebeurd de afgelopen week.

Groetjes uit groep 4b.
.